MENU
Bestpreisgarantie

Design Hotel Indigo Düsseldorf - Victoriaplatz

Wat is het laatste modenieuws uit het hotel in Dusseldorf? 

 1. Hygiëne normen
  actuele  hygiëne normen

 2. Apple TV
  nieuwe flatscreens met Apple TV in alle kamers

 3. Tripadvisor
  Nr. 6 van 263 hotels in Düsseldorf

 4. Gasttevredenheid
  het hotel heeft een gasttevredenheid van meer dan 90%

 5. Mode, kleuren, lifestyle
  het eerste fashion boutique hotel in Düsseldorf

 6. Beste prijs garantie
  op onze website

U kunt het huidige nummer van Neighbourhood Magazine ook online lezen.

Uw 4 sterren hotel in Düsseldorf

Als u de levensstijl van de trendy stad op authentieke wijze wilt ervaren, bent u in het moderne Boutique Hotel Indigo in Düsseldorf Pempelfort op het juiste adres. Of u nu de stad wilt ontdekken, de Rijn wilt zien, uzelf wilt trakteren op een cocktail in de "langste bar der wereld" in de oude binnenstad of wilt ontspannen in onze trendy hotelkamers en genieten van het uitzicht op de pulserende stad- bij ons in het 4- sterrenhotel kunt u de charme van de fascinerende, Rijnlandse modemetropool in stijl beleven.

Verblijf in de stijlvolle kamers van ons modehotel in Düsseldorf, die u mee terugnemen naar de jaren 50. In de topmoderne badkamers met regendouche, donzige handdoeken en badjassen kunt u zich mooi maken voor een avondje uit in de bruisende clubs van de scene- metropool Düsseldorf. 

De wereld is jouw catwalk! - Uw boutique hotel in Düsseldorf

Ons hotel in Pempelfort is gunstig gelegen tussen het stadscentrum en de jaarbeurs, te midden van boetieks, showrooms en de nieuwste trends vers van de internationale catwalks. Ons hotel biedt het perfecte uitgangspunt om de modemetropool Düsseldorf te leren kennen: van de mooiste culturele bezienswaardigheden tot een uitgebreide shopping- ervaring of een ontspannende fietstocht langs de Rijn- ervaar de moderne flair van de #fashioncity.

Wij wensen u een heerlijk verblijf in ons stijlvolle boutique hotel in het midden van Düsseldorf.